Adderwortel 20x (Persicaria bistorta)

57,95
1+
57,95

(3m²)

Persicaria bistorta, ook wel adderwortel genoemd, is een aantrekkelijke vaste plant die elke tuin opsiert. Met zijn opvallende roze pluimbloemen op lange stengels is de adderwortel een echte blikvanger in jouw tuin. Deze plant is ook nog eens super makkelijk in onderhoud en een echte overlever. Hij bloeit in de periode mei-juli en wordt zo’n 70 cm hoog. Hij staat het beste in licht vochthoudende grond. Dus, of je nu een ervaren tuinier bent of gewoon op zoek bent naar een makkelijke plant, Persicaria bistorta is een geweldige keuze!

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
57,95
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Persicaria bistorta
Winterhard Goed
Wintergroen Nee
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladkleur
Bloeiperiode Mei, Juni, Juli
Bloeiperiode Mei t/m juli
Maximale hoogte 70 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Roze
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Persicaria bistorta (Schlangen-Knöterich) (+/- 3m²)

Persicaria bistorta (Adderwortel) kopen

Persicaria bistorta, ook wel adderwortel genoemd, is een aantrekkelijke vaste plant die elke tuin opsiert. Met zijn opvallende roze pluimbloemen op lange stengels is de adderwortel een echte blikvanger in jouw tuin. Deze plant is ook nog eens super makkelijk in onderhoud en een echte overlever. Hij bloeit in de periode mei-juli en wordt zo’n 70 cm hoog. Hij staat het beste in licht vochthoudende grond. Dus, of je nu een ervaren tuinier bent of gewoon op zoek bent naar een makkelijke plant, Persicaria bistorta is een geweldige keuze! Bij Garmundo verkocht per 20 stuks in potjes van 9 centimeter, goed voor ongeveer 3 m2 aan planten.

Persicaria bistorta onderhouden

Het onderhouden van de adderwortel is heel simpel. Na de bloei knip je de bloemen weg zodat de plant weer fris groen blad aanmaakt. Knip in maart de oude bladeren weg, zodat de plant zich kan gaan richten op het aanmaken van nieuwe bladeren en bloemen. Dit zorgt ook voor een gezonde en volle plant.