Grote kant-en-klaar hagen kopen

Zoekt u een hoge kant-en-klaar haag? Hoge hagen hebben meerdere voordelen; ze zijn geschikt als begrenzing en als privacy haag. Ze zijn bovendien mooi om naar te kijken en kunnen gebruikt worden om minder mooi uitziende elementen achter te verbergen. Wie een hoge haag zelf wil opkweken uit kleine planten is een aantal jaar verder voordat de haag de gewenste hoogte heeft om alle hiervoor benoemde functies goed te kunnen vervullen. Een goed alternatief is daarom een klant-en-klaar haag. Deze is vaak al in de gewenste hoogte verkrijgbaar en kan eenvoudig en snel geplant worden.

Kant-en-klaar hagen planten

Een kant-en-klaar haag zorgt voor privacy in de tuin. Eenmaal aangeplant is de haag snel dicht en vol, en mooi groen, en kan dan meteen als begrenzing of privacy haag worden ingezet. Vooral in nieuwe tuinen of wanneer u niet graag lang wilt wachten is dit een uitkomst. De kant-en-klaar hagen van Garmundo worden in speciaal hiervoor ontwikkelde containers opgekweekt en kunnen daarom gedurende het hele jaar geplant worden, behalve wanneer het vriest. Op Garmundo vindt u kant-en-klaar hagen van verschillende soorten, zoals de Taxus, de laurierkers en de Portugese laurier. De hoogte waarin kant-en-klaar hagen verkrijgbaar zijn, varieert tussen de 50 en 200 cm. De hoogte hangt onder andere af van de manier van kweken en de soort haagplant. Bij iedere kant en klaar haag staat de hoogte waarop deze geleverd wordt bij het product vermeld. De hoge kant-en-klaar hagen worden gekweekt in speciale containers die zijn gemaakt van een soort kunststof doek. Het is belangrijk om voor het aanplanten de container te verwijderen, zodat de planten in de grond meteen goed aan kunnen groeien. Het gewicht van een haag element ligt, afhankelijk van de soort en vochtigheid, tussen de 50 en 90 kg. Omdat de planten vaak buiten gekweekt worden, bevat de aarde bij regenachtig weer vaak meer water. Dat maakt de planten zwaarder. Meer informatie over het planten van kant-en-klaar hagen is te vinden in onze planthandleiding voor kant-en-klaar hagen.

Grote kant-en-klaar hagen kopen; voordelen

- De haag groeit meteen na het aanplanten verder - Kant-en-klaar hagen bieden meteen privacy (het kan tot 1 jaar duren voordat de haag geheel dicht is) - Gehele jaar te planten, behalve bij vorst - Erg geschikt voor smalle hagen - Het combineren van meerdere soorten is mogelijk - Eenvoudig in te planten: Men kan met 2 personen binnen 12 uur 30 meter haag inplanten