Kant-en-klaar haag

Kant-en-klaar hagen

Je hebt besloten dat er een haag moet komen in jouw tuin of elders. Misschien ben je die nieuwsgierige blikken van voorbijgangers zat, wil je lekker uit de wind buiten kunnen zitten of houd je gewoon van een beetje groen om je heen.

Lees verder..

Kant-en-klaar hagen

Je hebt besloten dat er een haag moet komen in jouw tuin of elders. Misschien ben je die nieuwsgierige blikken van voorbijgangers zat, wil je lekker uit de wind buiten kunnen zitten of houd je gewoon van een beetje groen om je heen. Een haag dus, maar je hebt helemaal geen zin om jaren te wachten tot kleine jonge haagplantjes uitgegroeid zijn tot een volwaardige haag. Je wilt meteen genieten van de fijne aanblik, privacy en beschutting die een volle haag biedt. Reden om te kiezen voor een kant-en-klaar haag die je direct kunt planten en meteen het gewenste resultaat geeft. Ideaal voor nog kale tuinen, bijvoorbeeld in nieuwbouwwijken, of als je jouw tuin snel en makkelijk van meer of ander groen wilt voorzien. Naast kant-en-klaar hagen verkopen we ook handige kant-en-klaar borderpakketten en kant-en-klaar bodembedekker matten. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoge en lage kant-en-klaar hagen

In het assortiment van Garmundo vind je lage kant-en-klaar hagen en hoge kant-en-klaar hagen. Waar jij voor kiest is afhankelijk van de gewenste eindhoogte van de haag. Hoge soorten zorgen voor privacy en beschutting en lagere soorten kun je bijvoorbeeld leuk op het balkon gebruiken of langs een looppad of border planten. Soorten waarvan wij kant-en-klaar hagen leveren zijn onder andere de Taxus, beukenhaag, haagbeuk, Thuja, glansmispel en klimop. De lage haagelementen worden gekweekt in de volle grond en de hoge haagelementen in containers. Wij begrijpen dat het kiezen van een kant-en-klaar haag niet iets is wat je iedere dag doet. Je bent daarom altijd welkom om contact op te nemen met onze klantenservice als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste kant-en-klaar haag.

Kant-en-klaar hagen planten en snoeien

Kant-en-klaar hagen planten kun je gewoon zelf doen. Zeker de lage haagelementen zijn eenvoudig in de grond te zetten, zelfs in je eentje. De hogere haagelementen zijn een stuk zwaarder en wil je deze planten, dan vraag je het beste wat vrienden of buren om hulp. Hoe je kant-en-klaar hagen moet planten lees je onder onze planthandleiding haag planten: kant-en-klaar hagen. Na aanplanten groeit de kant-en-klaar haag natuurlijk gewoon verder en moet je dus ook zo nu en dan snoeien. Informatie over hoe en wanneer je bepaalde plantensoorten moet snoeien, lees je onder de beschrijvingen van de verschillende haagplanten.

Voordelen van een kant-en-klaar haag op een rijtje

+ Instant privacy: de haag is meteen zichtdicht haag

+ Binnen een dag een volwaardige haag hebben staan

+ Gedurende het hele jaar in te planten (behalve bij vorst)

+ De kant-en-klaar hagen kun je prima zelf planten. Regel wat hulp voor de hoge en wat zwaardere elementen

+ Combineren van verschillende elementen kan een verrassend beeld geven

+ Weinig uitval