Borderpakketten

Waarom een borderpakket met vaste planten kopen?

Heb je een lege of erg kale tuin en wil je niet jaren wachten tot die saaie donkerbruine vlakte is veranderd in een weelderige groene omgeving? Je kunt natuurlijk zelf wat vaste tuinplanten bij elkaar zoeken, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Lees verder..

Waarom een borderpakket met vaste planten kopen?

Heb je een lege of erg kale tuin en wil je niet jaren wachten tot die saaie donkerbruine vlakte is veranderd in een weelderige groene omgeving? Je kunt natuurlijk zelf wat vaste tuinplanten bij elkaar zoeken, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Toch zonde als je door die hoge planten vooraan de fraaie paarse bloemen daarachter niet meer ziet. Of als blijkt dat de plantjes die zo leuk naast elkaar staan hele andere groeiomstandigheden wensen. De één wil liever in de zon, de ander geeft de voorkeur aan de schaduw. Wil je zeker weten dat de vaste planten in jouw tuin bij elkaar passen? Kies dan voor een van onze kant-en-klare borderpakketten van hoge kwaliteit, waarmee je in een handomdraai een prachtige groene border met vaste planten creëert. Borderpakketten zijn vooraf samengestelde kant-en-klare pakketten met vaste planten, varens en/of kruiden.

Verschillende soorten kant-en-klare borderpakketten

Onze kwekers combineren met zorg verschillende vaste planten in een pakket, waardoor jij er zeker van kunt zijn dat de planten bij elkaar passen en groeien zoals aangegeven is. Alle kant-en-klare borderpakketten komen rechtstreeks van onze professionele kwekers en zijn dan ook gegarandeerd vers. Soms knipt de kweker een aantal planten terug, wat de groeikracht later ten goede komt. Bij Garmundo verkopen we allerlei soorten kant-en-klare borderpakketten, bijvoorbeeld met vaste planten die het fijn vinden in de zon, planten die vlinders en insecten aantrekken, planten met dezelfde bloeikleur, planten die wintergroen zijn, noem maar op. Neem vooral een kijkje in ons aanbod. Er zit vast wel iets moois voor jouw tuin tussen. Wil je weten hoe onze borderpakketten vanaf de kweker tot in jouw tuin terechtkomen? Je leest het onder logistiek.

Kant-en-klare borderpakketten met vaste planten combineren

Ieder borderpakket bestaat uit 19 planten die samen voldoende zijn voor het maken van een groene oase van 2,5 tot 3 m2. Bij het betreffende pakket staat altijd aangegeven wat de grootte is van het oppervlak dat je kunt beplanten. Je kunt natuurlijk meerdere van dezelfde borderpakketten bestellen, maar ook kant-en-klare borderpakketten combineren. Wil je meer weten over hoe en waar de planten het beste groeien? Dat komt goed uit, want bij elk borderpakket wordt een speciale planthandleiding meegeleverd. Zo weet je precies hoe en op welke plek je de vaste planten het beste kunt aanplanten en hoe je ze moet verzorgen. Uiteraard ben je vrij om onze tips te combineren met jouw persoonlijke kennis en visie.

Heb je vragen over onze kant-en-klare borderpakketten met vaste planten? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord. In onze planthandleiding borderpakket planten lees je alles over hoe je jouw kant-en-klare borderpakket de beste start geeft.