Ooievaarsbek 'Spessart' 20x (Geranium macrorrhizum 'Spessart' )

49,99
1+
49,99

(3m²)

Geranium ‘Spessart’, ook wel bekend als de witte schoonheid, is een sieraad voor elke tuin. Haar bloemen zijn wit met een rode kelk en steken sierlijk uit boven de bladeren. Een echte blikvanger! Deze plant doet het goed in zowel de volle zon als in de schaduw. Geranium ‘Spessart’ wordt maximaal 40 cm hoog, dus perfect voor een kleine tuin.

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
49,99
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Geranium macrorrhizum 'Spessart'
Winterhard Goed
Wintergroen Nee
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladkleur
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus, September
Bloeiperiode Juni t/m september
Maximale hoogte 40 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Wit
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Geranium macrorrhizum 'Spessart' (Balkanstorchschnabel) (+/- 3m²)

Geranium ‘Spessart’ (Ooievaarsbek) kopen 

Geranium ‘Spessart’, ook wel bekend als de witte schoonheid, is een sieraad voor elke tuin. Haar bloemen zijn wit met een rode kelk en steken sierlijk uit boven de bladeren. Een echte blikvanger! Deze plant doet het goed in zowel de volle zon als in de schaduw. Geranium ‘Spessart’ wordt maximaal 40 cm hoog, dus perfect voor een kleine tuin. Als je de bladeren kneust komt een heerlijke, kruidige geur vrij. Bovendien is deze plant heel makkelijk in onderhoud en bloeit de hele zomer door. Wat wil je nog meer! Bij Garmundo verkocht per 20 stuks in potjes van 9 centimeter, goed voor ongeveer 3 m2 aan planten.

Geranium ‘Spessart’ snoeien en onderhouden

Snoeien van de Geranium ‘Spessart’ is heel simpel. Na de bloei kun je de uitgebloeide bloemen afknippen om plaats te maken voor nieuwe groei. Laat in de winter de dode uitgroei lekker zitten, knip deze Geranium in het voorjaar pas flink terug. Verwijder dan ook overtollige zijscheuten voor een gezonde en compacte plant.

Geranium ‘Spessart’ combineren

Geranium ‘Spessart’ kun je uitstekend combineren met andere vaste planten zoals lavendel of salvia voor een kleurrijke border. Of wat dacht je van het combineren met siergrassen voor een meer natuurlijke look? Ook mooi: plant een heel plantvak met deze Geranium. Ga je liever voor een totaalpakket mét aanplantinstructies? Kies dan het borderpakket Halfschaduw, want daar is deze Geranium ook in te vinden.