Potentilla Red Ace (Potentilla fruticosa 'Red Ace')

2,25
50+
2,25
100+
2,00
200+
1,75
400+
1,55

De Potentilla fruticosa 'Red Ace' behoort tot de winterharde tuinplanten en kan uitstekend tegen strenge vorst. Kenmerkend voor deze winterharde tuinplanten is de lange bloeiperiode. De oranjerode bloemen bloeien van juni tot september. Fijn, want zo ziet jouw tuin er de hele zomer vrolijk uit! Deze bodembedekker wordt geleverd in een C1,5 pot. Dit is een pot met een inhoud van 1,5 liter. De doorsnede van deze pot is 13 of 14 cm. Wij bevelen aan om 7 planten per vierkante meter aan te planten, om na enige tijd een mooie dichte vakbeplanting te verkrijgen.

Lees meer
Minimum bestelaantal: 50
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Vierkante meter = Stuk(s) = 
112,50
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Potentilla fruticosa 'Red Ace'
Winterhard Zeer goed
Wintergroen Nee
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bodemvochtigheid Droog, Normaal, Vochtig
Bloemkleur
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus, September
Bloeiperiode Juni t/m september
Maximale hoogte Hoog (>30 cm)
stuks per vierkante meter 7
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels 1,5L pot

Heesterganzerik Red Ace

De Potentilla fruticosa 'Red Ace' is een heesterganzerik, oftewel een combinatie van een ganzerik en een heester. Deze struiken met oranjerode bloemen zijn uitstekend te gebruiken als bodembedekker of voor vakbeplanting. De Potentilla staat het liefst in de zon of halfschaduw en in een bodem die niet al te nat is. De heesterganzerik behoort tot de bladverliezende haagplanten: het blad valt in de winter af en in het voorjaar verschijnen er weer nieuwe, frisgroene blaadjes.

Winterharde tuinplanten met een lange bloeiperiode

De Potentilla fruticosa 'Red Ace' behoort tot de winterharde tuinplanten en kan uitstekend tegen strenge vorst. Kenmerkend voor deze winterharde tuinplanten is de lange bloeiperiode. De oranjerode bloemen bloeien van juni tot september. Fijn, want zo ziet jouw tuin er de hele zomer vrolijk uit! 

De heesterganzerik groeit zo’n 10 cm. per jaar en de maximale eindhoogte bedraagt 1,0 m. Snoeien is dus nauwelijks nodig, hooguit om de Potentilla haag in een bepaalde vorm te houden. De Potentilla fruticosa 'Red Ace' snoeien kan op elk moment van het jaar. Heel onderhoudsvriendelijk dus! 

Deze bodembedekker wordt geleverd in een C1,5 pot. Dit is een pot met een inhoud van 1,5 liter. De doorsnede van deze pot is 13 of 14 cm. Wij bevelen aan om 7 planten per vierkante meter aan te planten, om na enige tijd een mooie dichte vakbeplanting te verkrijgen.