Salie ‘Caradonna’ 20x (Salvia nemorosa ‘Caradonna’ )

39,99
1+
39,99

(3m²)

Salvia nemorosa ‘Caradonna’ is een geweldige en veelzijdige plant voor in de tuin. Deze salie is bekend om zijn dieppaarse bloemaren en geurende bladeren. De bloemen verschijnen in de late lente tot in de herfst en trekken veel vlinders en bijen aan. Een super plant dus! Salie ‘Caradonna’ is een compacte vaste plant die perfect past in de border, tussen rozen of in een pot op je terras of balkon. Deze plant, die ca. 60 cm hoog wordt, is ook nog eens heel gemakkelijk in onderhoud. Hij groeit snel en is zeer sterk, waardoor hij weinig verzorging nodig heeft.

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
39,99
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Salvia nemorosa ‘Caradonna’
Winterhard Goed
Wintergroen Nee
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladkleur
Bloeiperiode Mei, Juni, Juli, Augustus
Bloeiperiode Mei t/m augustus
Maximale hoogte 60 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Violet
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Salvia (Salbei) nemorosa 'Caradonna' (+/- 3m²)

Salvia nemorosa (Salie) 'Caradonna' kopen

Salvia nemorosa ‘Caradonna’ is een geweldige en veelzijdige plant voor in de tuin. Deze salie is bekend om zijn dieppaarse bloemaren en geurende bladeren. De bloemen verschijnen in de late lente tot in de herfst en trekken veel vlinders en bijen aan. Een super plant dus!

Salie ‘Caradonna’ is een compacte vaste plant die perfect past in de border, tussen rozen of in een pot op je terras of balkon. Deze plant, die ca. 60 cm hoog wordt, is ook nog eens heel gemakkelijk in onderhoud. Hij groeit snel en is zeer sterk, waardoor hij weinig verzorging nodig heeft. 

Als je op zoek bent naar een blikvanger in je tuin die makkelijk te verzorgen is dan is Salvia nemorosa ‘Caradonna’ de perfecte keuze! De geurende bladeren zijn een extra pluspunt: zo geniet je van de geur van verse salie in je tuin. Bij Garmundo verkocht per 20 stuks in potjes van 9 centimeter, goed voor ongeveer 3 m2 aan planten.

Salvia nemorosa Caradonna snoeien en onderhouden

Als je na de eerste bloei de uitgebloeide bloemen wegknipt, maakt deze salie binnen het bloeiseizoen gewoon nog een keer nieuwe bloemen aan. Bovendien krijgt hij door deze extra knipbeurt ook een mooie, volle en compacte groei. Bij Garmundo verkocht per 20 stuks in potjes van 9 centimeter, goed voor ongeveer 3 m2 aan planten.

Salvia nemorosa ‘Caradonna’ combineren

Salvia nemorosa ‘Caradonna’ is een prachtige bloeiende plant die veel wordt gebruikt in tuinen en borders. Door zijn veelzijdigheid laat hij zich heel goed combineren met andere vaste planten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Campanula, Geranium of Echinacea.