Zonnehoed 'Goldsturm' 20x (Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' )

52,50
1+
52,50

(3m²)

Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ is simpelweg een topkeuze voor elke tuinliefhebber. Het is een rijkbloeiende plant die een hoogte kan bereiken van 80 cm. De bloemen hebben een goudgele kleur met een donkerbruin hart. Deze zonnehoed voelt zich het meest thuis op een plek in de zon of in de halfschaduw en bloeit van juli tot ver in september.

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
52,50
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Rudbeckia fulgida 'Goldsturm'
Winterhard Goed
Wintergroen Nee
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladkleur
Bloeiperiode Juli, Augustus, September
Bloeiperiode Juli t/m oktober
Maximale hoogte 80 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Geel
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' (Sonnenhut) (+/- 3m²)

Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ (Zonnehoed) kopen

Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ is simpelweg een topkeuze voor elke tuinliefhebber. Het is een rijkbloeiende plant die een hoogte kan bereiken van 80 cm. De bloemen hebben een goudgele kleur met een donkerbruin hart. Deze zonnehoed voelt zich het meest thuis op een plek in de zon of in de halfschaduw en bloeit van juli tot ver in september. Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ trekt bijen en vlinders aan, dus een topplant voor het bevorderen van de biodiversiteit. Kortom, als je een plant wilt die niet alleen knap is, maar ook nog eens goed is voor het milieu, dan is de Rudbeckia Fulgida ‘Goldsturm’ echt een aanrader!

Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ onderhouden

Het onderhouden van de Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ is zeer eenvoudig. Knip in de late herfst of het vroege voorjaar de plant terug tot vlak boven de grond. Hij zal dan in het voorjaar weer snel uitlopen, waarna je in de zomer van deze topper kan genieten!

Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ combineren

Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ laat zich perfect combineren met andere soorten bloemen en vaste planten. Hij gaat geweldig samen met andere zonnehoeden (zoals de Rode zonnehoed), met vlinderstruiken of met wilde bloemen, zoals aster. Ook kan het een prachtige aanvulling zijn op borders met siergrassen, zoals vedergras en lampenpoetsergras. Kortom, met Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’ kun je eindeloos combineren, dus laat je creativiteit de vrije loop!