Bloedrode ooievaarsbek 20x (Geranium sanguineum)

42,50
1+
42,50

(3 m²)

De prachtige bloemen van Geranium sanguineum, ook wel bekend als de bloedrode ooievaarsbek, zijn karmijnrood. Deze plant brengt maandenlang kleur in je tuin of border, aangezien hij het hele seizoen door bloeit. Geranium sanguineum vraagt weinig onderhoud en is geschikt voor zowel zonnige als schaduwrijke plekken.

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
42,50
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Geranium sanguineum
Winterhard Goed
Wintergroen Nee
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladkleur
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus, September
Bloeiperiode Juni t/m september
Maximale hoogte 30 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Violet
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Blutroter Storchschnabel (Geranium sanguineum) (+/- 3 m²)

Geranium sanguineum (Bloedrode ooievaarsbek) kopen

De prachtige bloemen van Geranium sanguineum, ook wel bekend als de bloedrode ooievaarsbek, zijn karmijnrood. Deze plant brengt maandenlang kleur in je tuin of border, aangezien hij het hele seizoen door bloeit. Geranium sanguineum vraagt weinig onderhoud en is geschikt voor zowel zonnige als schaduwrijke plekken. Omdat hij niet hoger wordt dan 30 cm en vrij compact blijft kan deze plant ook prima in binnentuinen. Deze mooie tuinplant is perfect voor iedereen die op zoek is naar een makkelijk te onderhouden plant met massa’s karmijnrode bloemen die het hele seizoen bloeien. Bij Garmundo verkocht per 20 stuks in potjes van 9 centimeter, goed voor ongeveer 3 m2 aan planten.

Geranium sanguineum snoeien en onderhouden

Geranium sanguineum heeft nauwelijks onderhoud nodig. Knip na de bloei de uitgebloeide bloemen af om plaats te maken voor nieuwe groei. Verwijder ook overtollige zijscheuten en oude bladeren voor een gezonde en compacte plant.

Geranium sanguineum combineren

Geranium sanguineum is een echte allrounder die zich makkelijk laat combineren. Maak bijvoorbeeld een combinatie met andere vaste planten zoals lavendel of salvia voor een kleurrijke border. Of wat dacht je van het combineren met siergrassen, voor een meer natuurlijke look? Of je nu houdt van een kleurrijke of natuurlijke tuin, Geranium sanguineum is er helemaal op zijn plaats. Bonus: hij is ook te vinden in ons borderpakket Natuurlijk en borderpakket Rotsplanten!