Pluimspirea 'Deutschland' 20x (Astilbe 'Deutschland' )

42,95
1+
42,95

(3m²)

Astilbe ‘Deutschland’, ook wel bekend als pluimspirea, is een ideale toevoeging voor elke tuin! Deze soort pluimspirea heeft mooie witte pluimen die in juni en juli bloeien. De bladeren van Astilbe ‘Deutschland’ zijn donkergroen en vormen een mooie achtergrond voor de bloemen. Deze favoriet staat graag in een vochtige omgeving en het liefst in de halfschaduw tot schaduw. Een perfecte vaste plant voor de schaduwrijke tuin of aan de rand van een vijver. De maximale hoogte is 50 cm. Hadden we al gezegd dat hij nauwelijks onderhoud nodig heeft?! Kortom: een must-have voor jouw tuin! 

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
42,95
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Astilbe 'Deutschland'
Winterhard Goed
Wintergroen Nee
Standplaats Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur
Bloeiperiode Juni, Juli
Bloeiperiode Juni t/m juli
Maximale hoogte 50 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Wit
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Astilbe ‘Deutschland’ (Prachtspiere) (+/- 3m²)

Astilbe ‘Deutschland’ (Pluimspirea) kopen

Astilbe ‘Deutschland’, ook wel bekend als pluimspirea, is een ideale toevoeging voor elke tuin! Deze soort pluimspirea heeft mooie witte pluimen die in juni en juli bloeien. De bladeren van Astilbe ‘Deutschland’ zijn donkergroen en vormen een mooie achtergrond voor de bloemen. Deze favoriet staat graag in een vochtige omgeving en het liefst in de halfschaduw tot schaduw. Een perfecte vaste plant voor de schaduwrijke tuin of aan de rand van een vijver. De maximale hoogte is 50 cm. Hadden we al gezegd dat hij nauwelijks onderhoud nodig heeft?! Kortom: een must-have voor jouw tuin! Bij Garmundo verkocht per 20 stuks in potjes van 9 centimeter, goed voor ongeveer 3 m2 aan planten.

Deze pluimspirea onderhouden, zo doe je dat

Het onderhoud van Astilbe ‘Deutschland’ is super eenvoudig! Knip tijdens de bloei de uitgebloeide bloemen weg. Dit helpt deze witte schoonheid zich te concentreren op het maken van nieuwe groei en houdt hem vol en gezond. In het vroege voorjaar knip je de Astilbe af tot net boven de grond. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe groei. Zorg voor een vochtige bodem en geef geregeld water tijdens droge periodes. Deze plant houdt van een plekje in de schaduw.

Waarmee kun je de Astilbe ‘Deutschland’ combineren?

Astilbe ‘Deutschland’ is een geweldige plant om te combineren met andere planten in de tuin. Deze pluimspirea past goed bij groene planten zoals hosta's en varens maar maakt ook prachtige combinaties met andere bloeiende vaste planten zoals Salvia. Of combineer hem met haagplanten. Laat je creativiteit de vrije loop!