Herfstaster 20x (Aster frikartii 'Mönch')

45,00
1+
45,00

(3m²)

Aster frikartii ‘Mönch’, met als Nederlandse naam herfstaster, mag zeker niet in je tuin ontbreken. Deze rijkbloeiende plant heeft grote, volle bloemen in een prachtige violetblauwe kleur, die van juli tot september bloeien. De bloemen zijn een aanwinst voor iedere tuin, aangezien ze bijen, vlinders en andere insecten aantrekken. De plant wordt maximaal 70 cm hoog, dus hij is geschikt voor zowel grote als kleine tuinen.

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
45,00
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Aster frikartii 'Mönch'
Winterhard Goed
Wintergroen Nee
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladkleur
Bloeiperiode Juli, Augustus, September
Bloeiperiode Juli t/m oktober
Maximale hoogte 70 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Violet
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Aster frikartii ‘Mönch’ (+/- 3m²)

Aster frikartii ‘Mönch’ (Herfstaster) kopen

Aster frikartii ‘Mönch’, met als Nederlandse naam herfstaster, mag zeker niet in je tuin ontbreken. Deze rijkbloeiende plant heeft grote, volle bloemen in een prachtige violetblauwe kleur, die van juli tot september bloeien. De bloemen zijn een aanwinst voor iedere tuin, aangezien ze bijen, vlinders en andere insecten aantrekken. De plant wordt maximaal 70 cm hoog, dus hij is geschikt voor zowel grote als kleine tuinen. Het is bovendien een goede snijbloem. Deze plant is makkelijk te verzorgen en groeit het beste op een zonnige tot halfschaduwrijke plek met goed waterdoorlatende grond. Aster frikartii Mönch is een echte must-have voor elke tuinliefhebber! Bij Garmundo verkocht per 20 stuks in potjes van 9 centimeter, goed voor ongeveer 3 m2 aan planten.

Aster frikartii ‘Mönch’ onderhouden

Herfstasters kunnen in de herfst of vroege lente worden gesnoeid. Verwijder oude bloemen en beschadigde stelen om de groei van de plant te stimuleren en een vollere plant te krijgen.
Verder hebben Herfstasters weinig onderhoud nodig. Ze zijn redelijk resistent tegen ziekten en plagen. Ze houden van goed waterdoorlatende grond en van een plekje in de volle zon of halfschaduw. Geef Aster frikartii ‘Mönch’ water tijdens droge periodes.