Mix met 7 Sedum soorten

€ 14,99

Mix van 7 Sedum soorten (vetkruid mix)

Waarom kiezen voor een bepaald type Sedum, als je ook een plantenmat kunt bestellen met 7 verschillende Sedum soorten? In deze kant-en-klaar Sedum mix mat zijn de volgende Sedum soorten te vinden: Sedum album, Sedum hispanicum, Sedum lydium, Sedum spurium wit, Sedum spurium roze, Sedum hybridum ‘Immergrünchen’ en Sedum acre. Door de verschillende typen vetkruid is deze plantenmat nooit en nergens saai!

Lees meer
Minimum bestelaantal: 20
Gehele jaar leverbaar
Stuk(s) = 
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €350,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (latijn) Sedum
Winterhard Zeer goed
Wintergroen Ja
Standplaats Zon
Vochtigheid Droog, Normaal, Vochtig
Bladkleur
Bloemkleur
Bloeiperiode Mei t/m augustus
Maximale hoogte Laag (<10 cm)
stuks per vierkante meter 4.5
Leverbaar: Gehele jaar leverbaar

Mix van 7 Sedum soorten (vetkruid mix)

Waarom kiezen voor een bepaald type Sedum, als je ook een plantenmat kunt bestellen met 7 verschillende Sedum soorten? In deze kant-en-klaar Sedum mix mat zijn de volgende Sedum soorten te vinden: Sedum album, Sedum hispanicum, Sedum lydium, Sedum spurium wit, Sedum spurium roze, Sedum hybridum ‘Immergrünchen’ en Sedum acre. Door de verschillende typen vetkruid is deze plantenmat nooit en nergens saai!

Bodembedekker matten tegen onkruid

De Sedum mix matten kunnen worden toegepast in de volle zon of halfschaduw, liefst op een zandige, iets vochtige grond. Doordat in de bodembedekker matten verschillende Sedum soorten zijn opgenomen, bloeit deze van juni tot en met augustus. De plantenmatten zijn ideaal, omdat je snel en gemakkelijk jouw tuin verandert in een oase van groen. Bovendien houden de bodembedekker matten onkruid tegen. Paardenbloemen, distels en andere ongewenste planten krijgen simpelweg niet de kans om te groeien door de dichtheid van de plantenmatten. Ook geschikt voor groene daken!