Vlambloem 'Emerald Cushion Blue' 20x (Phlox 'Emerald Cushion Blue')

39,99
1+
39,99

(3m²)

Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ is een prachtige, laagblijvende plant die maximaal 15 cm hoog wordt. De schitterende blauwe kleur brengt rust in de tuin. Deze Phlox heeft een mooie volle bloei en staat het liefst op een zonnige plek. Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ levert ook een belangrijke bijdrage aan het versterken en verhogen van de biodiversiteit. De bloemen trekken veel insecten aan, waaronder bijen en vlinders, die op zoek zijn naar nectar en stuifmeel.

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
39,99
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Phlox 'Emerald Cushion Blue'
Winterhard Goed
Wintergroen Deels
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladkleur
Bloeiperiode April, Mei, Juni
Bloeiperiode April t/m juni
Maximale hoogte 10 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Blauw
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Phlox (Flammenblume) 'Emerald Cushion Blue' (+/- 3m²)

Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ (Vlambloem) kopen

Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ is een prachtige, laagblijvende plant die maximaal 15 cm hoog wordt. De schitterende blauwe kleur brengt rust in de tuin. Deze Phlox heeft een mooie volle bloei en staat het liefst op een zonnige plek.

Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ levert ook een belangrijke bijdrage aan het versterken en verhogen van de biodiversiteit. De bloemen trekken veel insecten aan, waaronder bijen en vlinders, die op zoek zijn naar nectar en stuifmeel.

Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ snoeien en onderhouden

Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ is makkelijkte onderhouden. Het beste is om de plant na de bloei terug te knippen tot ca. 5 cm boven de grond. Dit houdt hem gezond en bevordert nieuwe groei en een tweede bloei. En als je de dode bloemen en bladeren wegknipt blijft de plant er het hele seizoen tiptop uitzien. In een milde winter is ‘Emerald Cushion Blue’ groenblijvend, wat hem nog extra aantrekkelijk maakt.

Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ combineren

Phlox ‘Emerald Cushion Blue’ is een veelzijdige plant die zich perfect laat combineren met andere Phlox-soorten, siergrassen en vaste planten. Het blauwe kleuraccent geeft een rustige uitstraling in de tuin en de mogelijkheid om mooie plantcombinaties te maken. Dus, als je op zoek bent naar een eenvoudig te combineren plant met een prachtige uitstraling, overweeg dan Phlox ‘Emerald Cushion Blue’!