Duizendknoop 'Speciosa' 20x (Persicaria amplexicaulis ‘Speciosa’ )

79,99
1+
79,99

(3m²)

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze plant heeft brede bladeren die een mooi contrast vormen met zijn sierlijke donkerroze bloemaren. Deze duizendknoop heeft een superlange bloeitijd, dus je kunt van deze schoonheid gedurende de hele zomer én in het najaar genieten. De plant is ook nog eens makkelijk in onderhoud en groeit tot zo’n 100 cm hoogte in zowel volle zon als halfschaduw. Hij doet het goed in licht vochthoudende grond. Pluspunt: bijen en insecten zijn gek op de bloemen. Kortom, Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' is echt een aanwinst voor je tuin!

Lees meer
Gehele jaar leverbaar
Direct leverbaar
Stuk(s) = 
79,99
IN WINKELWAGEN

Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

 • Flexibele palletleveringen,
  Kies uw gewenste leverweek! 

 • Gratis verzending, 
  Bij bestellingen vanaf €500,-

 • Persoonlijk advies, 
  Wij staan altijd voor u klaar!

 • Vers van de kweker,
  100% gezonde planten van hoge kwaliteit!

Hulp nodig

Bel ons op: +31485319259

Eigenschappen

Meer informatie
Naam (Latijn) Persicaria amplexicaulis ‘Speciosa’
Winterhard Goed
Wintergroen Nee
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladkleur
Bloeiperiode Juli, Augustus, September, Oktober
Bloeiperiode Juli t/m oktober
Maximale hoogte 100 cm
Onderhoud Weinig
Bloeikleuren Roze
Leverbaar Gehele jaar leverbaar
Wortels NVT / Geen
Pakket bestaande uit 20x Persicaria amplexicaulis ‘Speciosa’ (Kerzen-Knöterich) (+/- 3m²)

Persicaria amplexicaulis ‘Speciosa’ (Duizendknoop) kopen

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze plant heeft brede bladeren die een mooi contrast vormen met zijn sierlijke donkerroze bloemaren. Deze duizendknoop heeft een superlange bloeitijd, dus je kunt van deze schoonheid gedurende de hele zomer én in het najaar genieten. De plant is ook nog eens makkelijk in onderhoud en groeit tot zo’n 100 cm hoogte in zowel volle zon als halfschaduw. Hij doet het goed in licht vochthoudende grond. Pluspunt: bijen en insecten zijn gek op de bloemen. Kortom, Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' is echt een aanwinst voor je tuin! Bij Garmundo verkocht per 20 stuks in potjes van 9 centimeter, goed voor ongeveer 3 m2 aan planten.

Persicaria amplex 'Speciosa' onderhouden

De duizendknoop heeft nauwelijks onderhoud nodig. Na de bloei kun je de bloemen verwijderen maar je mag ze ook laten staan voor een mooi winterbeeld. Knip in maart het oude blad weg, zodat de plant zich kan gaan richten op het aanmaken van nieuwe bladeren en bloemen. Dit zorgt ook voor een gezonde en volle plant.