Overige coniferen

Overige coniferen

Wist je dat niet alle coniferen groenblijvend zijn? Er bestaan namelijk coniferen zoals de watercypres die in de winter hun blad oftewel hun naalden verliezen en in het voorjaar weer nieuwe naalden krijgen. Lees verder..

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Overige coniferen

Wist je dat niet alle coniferen groenblijvend zijn? Er bestaan namelijk coniferen zoals de watercypres die in de winter hun blad oftewel hun naalden verliezen en in het voorjaar weer nieuwe naalden krijgen. In de herfst en winter zijn deze coniferen kaal, maar in de zomermaanden heb je een haag die zorgt voor beschutting, schaduw en privacy. Wil je liever een hele hoge haag dan kun je ook kiezen voor een levensboom. Mocht je kiezen voor hoge en zichtdichte coniferen haag die er meteen staat, dan kun je ook kiezen voor een kant-en-klaar haag. Groot voordeel van coniferen is dat ze zeer winterhard zijn. Je hoeft weinig onderhoud te verrichten bij coniferen en eenmaal per jaar snoeien is meer dan voldoende, liefst rond mei. Zo kan jouw haag snel weer groen en vol groeien. Om schade aan de naalden te voorkomen kun je het beste in de avond of op een bewolkte dag snoeien. In de planthandleiding kun je lezen hoe je deze bladverliezende haagplant kunt planten.

Conifeer kopen bij Garmundo

Bij Garmundo verkopen we verschillende conifeersoorten en andere haagplanten van uitstekende kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je een haag hebt staan die helemaal voldoet aan jouw wensen. Daarom hebben we bij elke haagplant uitgebreid beschreven wat de eigenschappen zijn. Ook vind je op onze site een haaghulp, planthandleidingen en andere tips. Kijk vooral even rond!